A Második Világháború Hadtörténeti Portálja fórum kezdőlapja Lőszerek, katonai robbanótestek Erdő vs. szántóföld |
| Regisztrálj a hozzászóláshoz! |
| | Új az első | Előző téma | Következő téma | Ugrás a lap aljára |
| « 1 ... 43 44 45 (46) 47 48 49 » | |
| Hozzászóló | Téma vonalán |
|---|---|
| Attila | Feladva: 2010.07.25. 20:43
|
Állandó tag ![]()
Lakóhely: Bodrogköz Hozzászólás: 756 |
Re: Erdő vs. szántóföld Fa-, bakelit-, vagy üvegtestű aknák.
Vagy egyszerűen egy kerítésgyártó társaság egy felesleges mintadarabja (vizsgamunka ) |
| kalti911 | Feladva: 2010.08.6. 13:04
|
Állandó tag ![]()
Lakóhely: Véráztatta föld... Hozzászólás: 508 |
Re: Erdő vs. szántóföld Meghalt ez a téma? Senkivel nem történik semmi?
A körbekerített rész akár rég nem használt, hanyagul befedett, természet munkája által már nem látható kút is lehet, jobb nem matatni azon a részen... Kérdés: mit csinál a parasztember, ha a földjén, szántás közben az eke nagyobb darab harckocsi alkatrészt, fegyvermaradványt, lőszert forgat ki a földből? Az eke ebbe beleakad, húzza maga után. Tehát megáll, hátramegy, felveszi és... Gondolok például olyan közismert páncéloscsata helyszínekre, mint Sárkeresztes, Zámoly dél Gyulamajor közötti szakasz, ahol aztán volt csetepaté.
|
| schweinehund | Feladva: 2010.08.6. 13:17
|
Előfordul ![]()
Lakóhely: Hozzászólás: 225 |
Re: Erdő vs. szántóföld :)
Tudják jól, hogy kinek kell ilyen esetekben szólni... |
| Redox | Feladva: 2010.08.6. 13:17
|
Új tag ![]()
Lakóhely: Vértesalja Hozzászólás: 76 |
Re: Erdő vs. szántóföld Hogy mit csinál? Semmit! Odébb teszi vagy csak ott hagyja és legközelebb kikerüli. Ha nagyon szúrja a szemét akkor kihúzza a szántó szélére. Nem rég egy kisebb társasággal a hegyi kastélynál túráztunk és a szántó közepén láttunk valami nagy lemezdarabot. Közelebb mentünk és kiderült egy Sd.kfz 251-es oldalpáncéljába botlottunk. Egész pontosan két nagyobb darabjába.
![]() ![]() |
| humanoid | Feladva: 2010.08.6. 13:40
|
Új tag ![]()
Lakóhely: É-K Mo. Hozzászólás: 84 |
Re: Erdő vs. szántóföld Tegnap kotorgáltam egy kicsit egy hegyi állás alatti oldalban. Egy hátráló kamerád kilőtt hüvelyeit találtam ahogy igyekezett vissza a fedezékbe. Meg egy nagyobb hüvely kidomborodott fenékrészét ilyen számokkal: 26 44 537. Ezt lehet a gyerekek rakták tűzbe a front után.
|
| Hunor | Feladva: 2010.08.9. 18:19
|
Új tag ![]()
Lakóhely: Jászság Hozzászólás: 51 |
Re: Erdő vs. szántóföld Bocsi,nem idevág de korábban olvastam itt a mágneses keresésről.
Aki rendelt már a supermagnete.hu oldalról írjon már légyszi! Ismét kapható a 100 kg. erejű mágnes és ezen agyalok,hogyan tudnám zökkenőmentesen megrendelni.Euró fizetés,svájci cég,német bank,stb. Előre is köszi! Hun or. |
| hatvani | Feladva: 2010.08.9. 21:38
|
Ritkán benéz ![]()
Lakóhely: Jobbágyi Hozzászólás: 155 |
Re: Erdő vs. szántóföld Esetleg nógrád vagy heves megyében nincs kedve valakinek egy túrára. Unalmad már egyedül járni...
|
| drgeorge | Feladva: 2010.08.9. 23:31
|
Állandó tag ![]()
Lakóhely: Gönc, Magyarország/Conneaut, Ohio, U.S.A. Hozzászólás: 574 |
Re: Erdő vs. szántóföld .....akkor gyere fel a Bükkbe valamelyik hétvégén--szervezünk a csapatot (már hanyadszor.....de mindig eredményes!!!). PM!!!
|
| hatvani | Feladva: 2010.08.10. 15:13
|
Ritkán benéz ![]()
Lakóhely: Jobbágyi Hozzászólás: 155 |
Re: Erdő vs. szántóföld George, az az igazság, hogy én a Mátra és a Cserhát vidékén mászkálok, a bükk túl messze van. Jelenleg csak a babakék Camping biciklim áll rendelkezésre.
|
| drgeorge | Feladva: 2010.08.10. 16:15
|
Állandó tag ![]()
Lakóhely: Gönc, Magyarország/Conneaut, Ohio, U.S.A. Hozzászólás: 574 |
Re: Erdő vs. szántóföld A Cserehát keleti szélét én is néha böngészem......nem oly messze az (messzebb a Bükknél, pláne a miskolc fölötti része!).
|
| « 1 ... 43 44 45 (46) 47 48 49 » | |
| | Új az első | Előző téma | Következő téma | Legfelső |

)